20-tallsfesten var utsolgt i London. Nå kommer den til Harstad

– Vi har jobbet en stund med å få arrangementet til Harstad. Derfor er det ekstra gøy at vi ser at harstadværinger har en god respons på arrangementet, forteller Espen Strøm-Willumsen, leder for Magnet Event.

Neste helg kommer det omtalte arrangementet til Harstad, og Strøm-Willumsen forteller om et gjennomprøvd og morsomt arrangement.

– Vi har hørt det er noen som tror det er et burlesk-show, og det er det ikke. Dette er et Gatsby-arrangement. Kleskoden, for dem som ønsker å kle seg ut, er paperboy-stilen med hvit skjorte og sixpence eller paljettkjoler med frynser, perlesmykker og hårpynt med fjær i. Det er glitter og glam, forteller Strøm-Willumsen.

Tas med på en tidsreise

På scenen er det Swing’it som spiller. Bandet kom på 3.plass i fjorårets Melodi Grand Prix og spiller glad og dansevennlig dixie-musikk som glatt kunne vært hentet rett ut fra 1920-tallet.

– Det som er ekstra kult, er at det er ikke bare handler dans og musikk. Med på arrangementet har de også med Champagne Charlie. Champagne Charlies oppgave er å ta festdeltakerne tilbake 100 år tilbake i tid gjennom historiefortelling, god stemning og sang. Det blir med andre ord mer enn en fest. Det blir en helt unik opplevelse, sier Strøm-Willumsen.

Prohibition Party og Swing’it er akkurat nå på turné i Europa. Nylig hadde de utsolgt arrangement i London. Hamburg, Berlin, Paris, Oslo og Amsterdam står også på turnélista.

– Det er utrolig at vi har klart å få de til Nord-Norge og Harstad midt i europaturneen deres. Men vi tok kontakt og de syntes det ville være utrolig gøy å komme til Nord-Norge, så sammen klarte vi å finne tidspunkt som passet inn i turnéplanen deres, sier Strøm-Willumsen, som hadde et helt klart motiv med å få arrangementet til Harstad.

– Som leder i Magnet Event ønsket jeg å gjøre en utrolig kul greie for innbyggerne i Harstad. Prohibition Party og Swing’it er profesjonelle og kommer til å skape utrolig god stemning. Jeg er derfor veldig sikker på at dette arrangementet kommer til å bli en opplevelse og en snakkis fremover, sier han.

Samarbeider med næringslivet

Det er slett ikke bare Magnet Event som står bak arrangementet. Uten samarbeid med næringslivet, hadde det ikke vært mulig å gjennomføre.

– Vi har et godt samarbeid blant annet med Thon Hotell. Det er også aktører i næringslivet i Harstad synes dette er så gøy, at de på eget initiativ har kastet seg på Prohibition-bølgen. De har tatt inn varer som kan brukes til arrangementet og ut fra det vi har blitt fortalt, har salget gått veldig bra for dem også, sier Strøm-Willumsen.

På selve arrangementet har det vært standard-billetter og VIP-billetter med egne bord innenfor et eget område på arrangementet.

– Vi ønsket å gjøre det i skikkelig glam-stil, og kjørte på med VIP-område. Bordene vi hadde ble solgt med en gang de ble lagt ut for salg. Vi fikk opprettet noen flere bord, men også disse billettene ble booket med en gang de ble lagt ut, sier han.

Men alt håp er ikke ute om billettene ikke ennå er i boks.

– Det er enda noen ledige billetter igjen, men vi regner med de vil forsvinne ganske kjapt, avslutter Strøm-Willumsen.

Lyst å sikre deg billetter til arrangementet?
Klikk her for å komme direkte til Hoopla, hvor du kan legge inn din bestilling!

Her kan du på en enkel måte få innsikt og inspirasjon. Det er bare å melde deg på nyhetsbrevet vårt.