Merkevareprosess for teknologiselskapet Xsecure

Merkevareprosess for teknologiselskapet Xsecure

Vi har kjørt en større merkevareprosess med teknologiselskapet Xsecure. Deres nye formål er: – Vår kommunikasjons- og alarmteknologi gjør Norge tryggere.

Deres plattform er basert på moderne og fleksible skybaserte løsninger fra anerkjente leverandører. De utnytter de aller nyeste teknologiene i mobilnettet til å skape en trygg og sikker kommunikasjon med enkle og brukervennlige integrasjonsmuligheter. For til syvende og sist handler det om å levere: Enda større sikkerhet og trygghet 24/7/365.

Teknologikobleren

Xsecure skal være det smarte teknologiselskapet og den samfunnsnyttige “teknologikobleren” som kobler sammen morgendagens teknologi og overfører kommunikasjon på en sikker måte. Vår x-faktor er å ikke ha fokus på hva som er bra for oss, men først og fremst på hva som er bra for andre. Dette er det som skal skille dem fra konkurrentene og som også skal fås frem i øvrig kommunikasjon. De skal bedre enn noen andre opprettholde denne “x-standarden”. Det er det som skal drive dem hver eneste dag.

Ny logo og visuell profil

I prosessen har vi også utviklet ny logo og visuell identitet for Xsecure. Logosymbolet er et x-symbol som kommuniserer det unike med Xsecure: Det å utvikle og koble sammen moderne og anerkjent teknologi til smarte, samfunnsnyttige og verdifulle
teknolgiprodukter. Som for eksempel brann- og heisalarmer med fremtidige
tilleggsfunksjoner. De åpne stolpene og prikkene oppe til venstre viser og
forsterker deres filosofi om å bruke morgendagens teknologi og skybaserte løsninger.

Rød skal være deres passion og hovedfarge i profilen: Lidenskapelig, empatisk, modig og vibrant og synliggjøre viljen til å bry seg om å gjøre noe bra for andre.