Nord-Norges største fotballturnering

Nord-Norges største fotballturnering

Flere klubber i Harstadregionen har gått sammen om store ambisjoner. I løpet av 3–5 år skal de utvikle Nord-Norges største og kuleste fotballturnering for unge mellom 6-19 år. Og første turnering blir arrangert allerede i 2022.

Navnet på turneringa er Festspillcupen Harstad og det er ikke tilfeldig. Den skal arrangeres under Festspillene i Nord-Norge som blir regnet som Nord-Norges viktigste kulturarrangement med flere hundre spennende kulturforestillinger av ulik karakter. Det betyr at det også vil bli et nært samarbeid med dem om å skape fantastiske konserter til  fotballturneringa også. Ikke tilfeldig at mantraet for turneringa er: Æ e her alltid hvis du træng mæ! Det er et kjent fotballuttrykk som også signaliserer den gode og kreative samarbeidsånden som må til for å optimalisere kvaliteten på turneringa, samt klare de tøffe ambisjonene de har satt seg.

Det vil også bli vektlagt inspirerende og verdifulle kompetansetiltak for dommere og trenere under selve turneringen.

Logo og visuell profil

Logoen signaliserer ei kvalitetsturnering med stjerna i fotballen og to flammende F-er (første bokstav i navnet) som løfter fotballgleden til værs og skaper minner for livet. 

Ellers skal den visuelle profilen være livsglad og inspirerende basert på formålet: «Vi skaper minner for livet» og de fire kjerneverdiene: Raus. Attraktiv. Helhjerta. Artig.

Vi har også fått fotograf Michael Ulriksen til å skyte de første profilbildene til turneringa.