Ny batterifabrikk til Narvik

Ny Batterifabrikk til Narvik

Narvik har store ambisjoner om å etablere batterifabrikk på Hergot, 7 minutters kjøretur fra Narvik sentrum. Området har alle naturgitte forhold som skal til for å etablere en batterifabrikk. Dette vil få store ringvirkninger for regionen, og det er snakk om mange arbeidsplasser.
Vi i Magnet er både ydmyke og stolt over å ha inngått en 4-årig kontrakt som kommunikasjonspartner for Narvik Batteri. Vi takker Nordkraft og Stolt Nielsen Holding for tilliten.
Her ser dere logoen som vi har utviklet, samt utdrag av det visuelle profilprogrammet. Samtidig jobber vi nå med film (sammen med Michael Ulriksen og Tomas Simonsen i Linken Pictures), presentasjoner og web.
– Starten på samarbeidet med Magnet har vært god. De har gjort spennende grep for å skape en unik og minnerik logo. Spesielt godt liker vi grepet med å tydeliggjøre den elektriske spenningen mellom pluss- og minuspoler. Det forsterker betydningen av elektrifisering og det grønne skiftet, sier Marius Larsen, daglig leder i Narvik Batteri.
– Symbolet er et enkelt virkemiddel som kan brukes på mange flater. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Vigdis Bogholm, kommunikasjonsansvarlig i Nordkraft-konsernet.