Ny logo for Ottestad Gård i frodige Kvæfjord

Ottestad Gård har gjennom flere generasjoner drevet med storfe og gris. Jan Erik Ottestad overtok gården i 1997 og har utvidet gården gjennom flere perioder. Økt dyrevelferd og lykkelige dyr er et mantra for alt som skjer på Ottestad gård. Og det kjennes på smaken til de mange produktene de selger. Ottestad Gård er også medlem av Kvæfjord Matkultur SA.

Gjennom gode samtaler ble vi enige om at det viktigste var at logoen skulle utstråle stolte tradisjoner, kvalitet, ekthet og «smake godt» på de ulike flater hvor den skal stå fram. Vi valgte å designe navnet «Ottestad» kalligrafisk som virker mer som en personlig signatur og som igjen skaper tillit. Det signaliserer det håndverksmessige og tradisjonsbaserte. «Gård» er i en strammere skriftversjon for å skape en fin kontrast til helheten.

Produkter du får fra Ottestad Gård:

Alle stykningsdeler av kalv og gris fra egne dyr, eventuelt hel eller halve slakt.

Spekeprodukter: Røkt spekepølse av kalv og gris, kalvesnacks, flatbiff av kalv, lettsaltet, røkt og tørket. Forskjellig annen spekemat.

Pålegg: Salt røkt bankekjøtt. røkt skinke, kalverull, sylterull, pastrami.

Bacon: Tørrsaltet, tørket og røkt.