Magnetisk tiltrekningskraft fører Narvikjente til Harstad

Magnet sitt formål er i samspill å skape verdifulle merkevarer med magnetisk tiltrekningskraft. Det handler om at virksomheter synliggjør det gode de gjør på en attraktiv måte.  Nå styrker de teamet med Marielle Eriksen og superfornøyd med å få henne på laget.

Marielle er utdannet journalist, med et årsstudium prosjektledelse med seg i ryggsekken. Hun har blant annet jobbet som journalist, innholdsmarkedsfører og kommunikasjonsrådgiver. Det hun tar med seg av kunnskap og erfaring inn i Magnet er noe våre kunder blir å nyte godt av. Samtidig så vil ansettelsen av Marielle også signalisere en sterkere satsning for oss mot Narvik, der hun blir viktig med sin kompetanse og sitt nettverk, forteller daglig leder Dan Olsen.

Allerede et kjent ansikt

Til tross for at Marielle er fra Narvik, har hun i sin forrige jobb som kommunikasjonsrådgiver i HRS, også jobbet en god del i Harstad. Derfor vil hun for mange allerede være et kjent ansikt i byen. I jobben hos Magnet er det primært kommunikasjon som blir hennes område.

– God kommunikasjon handler ikke om å rope høyest for å bli sett eller hørt. Det handler like mye om å lytte og formidle budskapet på en forståelig måte som blir husket av mottaker. Man kan ha verdens beste produkt eller tjeneste man vil selge, men klarer man ikke å fortelle det til noen så nytter det ikke, forteller Eriksen.

Derfor skal hun nå inn og hjelpe nye og eksisterende kunder nettopp på det å formidle sitt budskap til sine mottakere.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med kundene våre. Finne «gullet» og formidle de gode historiene. Jeg kan hjelpe kundene med alt av kommunikasjon, både internt og eksternt. Og selvsagt tilpasse innholdet til de forskjellige plattformene som god kommunikasjon og samfunnet krever i dag. I tillegg har jeg et ess i ermet ved at jeg kan ganske mye om bærekraft, som bare blir viktigere og viktigere å benytte som et konkurransefortrinn i dagens samfunn, sier hun.

Snart på plass

Når Marielle har sin første offisielle dag den 1. april, har hun allerede avtaler i kalenderen sin.

– Vi kan jo kanskje si at jeg har fått tyvstarte litt, og derfor har jeg allerede vært i noen kundemøter sammen med Dan og Jan-Arne. Men jeg gleder meg til å begynne sånn offisielt. Det er mange spennende kunder og prosjekter i Magnet – og flere på trappene. Så her får jeg akkurat den varierte hverdagen og utfordringene jeg har ønsket meg, sier hun.

Dan Olsen er veldig fornøyd med ansettelsen av Eriksen.

Slik vi kjenner Marielle fra HRS så er hun veldig dyktig i jobben sin. Hun er kreativ, har masse kunnskap og erfaring, hun tenker langsiktig og ser flere sider av en sak. Vi kan utfordre henne på nesten hva som helst og være trygge på at hun blir å løse oppgaven på en veldig god måte for våre kunder. I tillegg til faglig dyktighet, har hun en sprudlende personlighet som gjør at hun sklir rett inn i teamet vårt, sier Olsen.

Vi i Magnet har hatt en fantastisk mottagelse i markedet siden oppstarten vår i fjor, og ansettelsen av Marielle er bare første viktige del i å vokse og utvide nedslagsfelt og tjenestespekter, avslutter Olsen.