Magnet Event sørger for Gatsby-stemning i Harstad
I mars blir det glitter, eleganse, dans og stemning når Nord-Norges største 20-tallsparty, Prohibition, kommer til Harstad.

– Dette kommer til å bli en fest av de sjeldne. Kleskoden for festen er 20-talls Gatsby-stil. Fjonge damer med paljettkjoler og perlesmykker og menn i dress, vest, bukseseler og sixpence. En ekstravagant fest med champagne, dans og moro. En skikkelig Gatsby-fest, forteller Espen Strøm-Willumsen, leder for Magnet Event.

Både til Harstad og Paris
Strøm-Willumsen kom inn i Magnet og startet opp Magnet Event 1. oktober i år med et ønske om å finne på noe kult og spennende for Harstad.

– At det ble Prohibition og Gatsby-fest som ble en av de første eventene vi jobber med, er egentlig tilfeldig. Men jeg liker konseptet og tenkte at dette er virkelig noe vi bør få på plass i Harstad. En skikkelig morsom fest, hvor vi kler oss ut og kjører tema fullt ut, sier han.

For å sørge for heidundrende dansestemning og ta publikum tilbake til 1920-tallet, skal en konferansier sette stemningen med gode historier. Swing ‘it, som er for mange kjent som finalebandet fra Melodi Grand Prix, står for musikken og det blir dansere på scenen i god kabaret-stil. Prohibition skal i tillegg til å kjøre showet her i Harstad, også på turné til blant annet London, Hamburg, Paris og Berlin.

– Med andre ord blir dette et gjennomført konsept med garantert god stemning, legger Strøm-Willumsen til.

Stiller opp for fest
Å få på plass samarbeidspartnere for å få arrangementet til Harstad har vært ganske enkelt.

– Thon var med på tanken med en gang vi presenterte den til dem. Sammen satte vi oss ned og fant en ekstravagant pakkeløsning hvor vi kan selge et utvalg VIP-billetter. Mange av disse billettene ble booket allerede første helg etter vi la ut billettene, sier han.

Magnet Event jobber også med flere andre lokale bedrifter i Harstad, for å hjelpe festklare harstadværinger til å finne den riktige looken til festen.

– Vi er i dialog med flere klesbutikker som kan ta inn og selge skikkelig festantrekk. Og vi er også i dialog med noen frisører som kan fikse håret til festen. Her er ikke alt på plass helt ennå, men vi blir å legge ut masse inspirerende informasjon via facebooksiden og instragramsiden til Magnet Event fremover.

– Vi gleder oss skikkelig til å skape en skikkelig glamorøs og morsom fest i Harstad, avslutter Strøm-Willumsen.

Billettene til festen fås kjøpt via Hoopla (Link).

Her kan du på en enkel måte få innsikt og inspirasjon. Det er bare å melde deg på nyhetsbrevet vårt.