Vårt formål (purpose):

Alle selskaper bør ha et klart formål for å kunne styre sin merkevare i riktig retning. Vårt er: I samspill skaper vi magnetisk tiltrekningskraft.

Å gjøre noe godt for andre

Vi i nye Magnet har en sterk tro på at de aller fleste virksomheter er til for å hjelpe og gjøre noe godt for andre. Du kjenner deg forhåpentligvis igjen her. Mange av dem er derimot for dårlige på å tydeliggjøre det for både sine medarbeidere og sine kunder. Det er vår grunntanke for å skape merkevarer med magnetisk tiltrekningskraft. Og på uansett nivå. En frisør vil gjøre deg lykkeligere med å gjøre deg fin på håret, mens en stor miljøorganisasjon tenker større tanker om å redde verden. Det er i utgangspunktet stor forskjell, men likevel er det basert på samme verdifulle menneskesyn; å gjøre noe godt for andre.

Magnetkraft som tiltrekker kunder og løfter frem dine medarbeidere.

Vi har valgt navnet Magnet fordi det skal gi sterke signaler om hva vi står for og hva vi kan hjelpe deg med. Det handler kort fortalt om å koble en sunn dose intuisjon med innsikt og klokskap for å bringe merkevarer til liv gjennom gode ideer som når ut, engasjerer og emosjonelt tar kontakt med mennesker. Uansett om din virksomhet er liten, mellomstor eller stor så legger vi alltid vår lidenskap og verdier til grunn: Helhjerta. Eventyrlysten. Kulturbygger.

Partnere som tilfører oss større kompetansekraft

Vi har heldigvis evnen til å erkjenne at vi aldri klarer å bli verdensmestere alene. Derfor knytter vi hele tiden til oss nye partnere og kompetansemiljø som kan ivareta våre kunders merkevarer.

Vi har tilknyttet oss dyktige fagmiljøer på:

  • Rekruttering
  • Leder- & organisasjonsutvikling
  • Konflikthåndtering
  • Foto og film
  • SEO (søkemotoroptimalisering)
  • Digital strategi
  • Interiørarkitektur

Vi bistår også med produksjonsformidlig på grafisk materiell.

Okei da!

Da er det vel bare å ringe oss så starter vi med å ta en hyggelig kaffeprat. Vi tror det kan bli verdifullt.